Skrivet den 18 oktober 2013 kl 08:00 av NyheterKommentarer inaktiverade för Nya iPhoto- och GarageBand-ikoner skvallrar om iOS 7-versioner444

Nya iPhoto- och GarageBand-ikoner skvallrar om iOS 7-versioner

Under torsdagen kunde iOS 7-användare tjuvtitta på de nya ikonerna för nästa iOS 7-anpassade versionerna av iPhoto och GarageBand. Ikonerna upptäcktes under iCloud-inställningarna för hantering av lagringsutrymmet. Enligt 9to5Mac hämtas dessa ikoner direkt från Apples servrar, och kan därför ändras utan att operativsystemet uppdateras. Någon verkar här ha tryckt på en viss knapp lite för tidigt.

Som övriga nya ikoner i iOS 7 är även dessa tillplattade med en flyktig grund av övertoningar. Jag lyckas inte riktigt bli av med min känsla av att ett tryck på en av dessa ikoner öppnar upp ett nostalgiskt fönster till 80-talet och Miami Vice.

Apples nästa event, nu på tisdag, förväntas handla främst om nya modeller av iPad och iOS 7 för dito – just iOS 7 för iPad har hittills inte har fått nämnvärt mycket exponering, och av våra tester att döma med all rätt. Eventuellt kommer iPhoto och GarageBand ingå användas för att demonstrera iOS 7 för iPad, och bör då uppdateras i samma veva.

Om Apple inför eventet även hinner uppdatera företagets övriga appar vore högst önskvärt, främst iWork-sviten ser numera bedrövlig ut på de enheter som uppdaterats till det nya operativsystemet.

Comments are closed.