Skrivet den 10 februari 2016 kl 17:29 av Nyheter3 kommentarer1195

Nya uppfräschade Final Fantasy IX släppt för iPhone och iPad

Det var många år sedan originalet av Final Fantasy IX kom men nu har en uppfräschad version släppts för iPhone och iPad. Och som vanligt när det gäller spel, och speciellt detta, så är det bra att kolla in systemkraven. Final Fantasy IX kräver nämligen att du vid installationen har 8GB ledigt på din enhet.

Efter installationen tar det dock bara upp hälften så mycket utrymme men det är ändå en hel del. Spelet säljs nu med 20 procents rabatt i App Store fram till 21 februari och aktuellt pris är 179 kronor.

Läs mer om Final Fantasy IX och kolla in trailern nedan.

3 kommmentarer på Nya uppfräschade Final Fantasy IX släppt för iPhone och iPad

  1. Andreas Deas Persson skriver:

    Varför varför varför släpper då inte dessa spel till TvOS också, nu när dom äntligen har en perfekt burk för just detta?? Gaaah! Final Fantasy ska spelas på stor tv med handkontroll och inte på mobilen…

  2. EVIL_Es skriver:

    Jag tror tyvärr Apple sköt sig själva i foten när man tvingade alla utvecklare att anpassa spelen till den nya fjärrkontrollen. En kan bara hoppas att detta krav försvinner! Men tror vi börjar bli några stycken som väntar på lite ”större” spelsläpp på Apple TV4. Skulle gärna se en uppbiffad Fifa 16/17 och de äldre Tomb Raider spelen skulle funka kanon. Förhoppningsvis kommer det mer kvalitétsspel.

  3. Andreas Deas Persson skriver:

    Absolut, fast finns ju Steel Series handkontroller som är godkända så borde ju inte vara något problem. Plus att har dom gjort det för att styras via touch så borde dom fixa det tycker man.