by • 8 november, 2010 09:38 • Nyheter1 kommentar227

Nyheterna i iOS 4.2 för iPhone, iPod Touch och iPad – videogenomgång

Vi kan vänta oss iOS 4.2 till iPhone, iPod Touch och iPad vilken dag som helst nu, många tror jag gissar att den dyker upp imorgon kväll runt sju men det kan förstås vara helt fel då Apple kanske vill ge utvecklare mer tid att skicka in program som stödjer nyheterna i iOS 4.2.

Om du vill se en videogenomgång på vad som är nytt i denna version av iOS till iPhone så har TiPb gjort en video som de kallar för iOS 4.2 till iPhone och iPod Touch på 5 minuter.

Jag vet inte hur de räknat för filmen är över 6 minuter men är du intresserad så ligger den nedan. De har även skrivit ner allt i text om du hellre vill läsa Complete feature guide to Apple’s iOS 4.2 update for iPhone and iPod touch.

Är du mera intresserad av vad som är nytt till iPad där det handlar om betydligt större skillnader mot den tidigare versionen som var iOS 3.2 så har de gjort en video för den också. Se nedan. Samma sak gäller som på iPhonedelen, vill du hellre läsa så finns texten här: Complete feature guide to Apple’s iOS 4.2 update for iPad.