by • 4 november, 2014 15:00 • Nyheter1 kommentar572

Nyheterna i kommande Sonos 5.2

Mjukvaran för Sonos-plattformen är under ständig förbättring och idag går företaget ut med en beta (endast för Android) av nästa uppdatering som väntas släppas i skarp version ”senare i år”. Bland de kommande nyheterna är det framförallt två förbättringar som sticker ut för Sonos-användare som också använder Spotify och Sonos ljudprojektor Playbar.

I 5.2 kommer det att gå att ställa in flera olika konton från alla stödda streamingtjänster samtidigt. Det innebär att familjer som satsat på Sonos och dessutom använder separata konton nu slipper inkräkta på varandras spellistor. Varje konto kan få ett eget smeknamn och i appen förtydligas det vilket konto som används för tillfället.

Sonos_SwitchAccount Sonos_AddAccount

Vidare utlovas det att Sonos ljudprojektor, Playbar, kommer att blir bättre. Dels ska ljudupplevelsen bli bättre tack vare att man finjusterat ljudbilden för både bredd och djup, men vidare ska även en förbättrad EQ finnas tillgänglig att mixtra med.

Slutligen har en del småsaker lagts till och förbättrats, som att Android-användare kan styra Sonos direkt från låsskärmen och att sökningar i Sonos-appen inkluderar lokalt lagrad musik.

Du kan få tillgång till betaprogrammet hos Sonos.

[related]Relaterat[/related][display-posts tag=”sonos” image_size=”thumbnail” orderby=”date”  posts_per_page=”4″]