Övrigt

Nytt test visar att iPhone XS och XS Max har sämre batteri än iPhone X

Vi har tidigare skrivit om att Apples nya flaggskeppsmobil iPhone XS och iPhone XS Max har världens bästa skärm och kan ladda ned i dubbelt så höga hastigheter som föregående års mobil, iPhone X.

Nu har Tom’s Guide tagit en lite närmare titt på batteriet i iPhone XS och XS Max. Apple påstod sig ha gjort så att iPhone XS skulle hålla 30 minuter längre än iPhone X och iPhone XS Max skulle hålla hela 90 minuter längre än iPhone X.

Men enligt Tom’s Guide är verkligheten något annorlunda än så. I testet så ställs iPhone XS och XS Max in på 150 nits i ljusstyrka, både har automatisk ljusstyrka och True Tone är avstängt – sedan testas telefonerna genom konstant webbsurfande.

iPhone XS klarade av 9 timmar och 41 minuter och XS Max klarade av 10 timmar och 38 minuter. Detta jämfört med iPhone X som klarade av hela 10 timmar och 49 minuter.

Så Apples påstående om bättre batteritid är något missvisande utifrån det här testet där de nya telefonerna inte ens klarade av att matcha samma batteritid som iPhone X.

9to5mac

Läs mer

Populärt i bubblan idag

Inga inlägg!