Övrigt

Om 15 minuter börjar kvällens Apple-event (Uppdatering: Live-chatten är igång!)

Yerba-2012

Uppdatering: Vi har lyckats sparka igång live-chatten. Så glid över till live.alltommac.se och diskutera kvällens event med oss.

Nu är det bara en kvart kvar tills vi för första gången med ögonen får smaka på årets iPad-modell och i San Fransisco har folk börjat köa för att komma in. Retina-display, snabbare processor och grafik samt bättre kameror är några av de förväntade nyheterna i nästa generations iPad. Att en ny, uppdaterad Apple TV släpps är heller inte någon högoddsare direkt. Men som vanligt när det gäller Apple bör man inte ta ut något i förskott.

Använd någon eller några av de nedanstående länkarna om du vill ha kvalitativ live-rapportering från folk som sitter på plats i San Francisco. Presentationen startar klockan 19:00, svensk tid. Som vanligt kommer även vi på Allt om Mac fortlöpande uppdatera er om vad som sägs, visas och demonstreras under kvällens event, så håll ett öga även hos oss.

Ars Technica

The Verge

Engadget

PS: Om du vill gömma dig från internet tills det hela är över för att se Apples videoflim från eventet kan du surfa in på denna sida. Där läggs länken till videofilmen upp så fort den blir tillgänglig, och ingenting annat.

Läs mer

Populärt i bubblan idag

Inga inlägg!