Övrigt

OnePlus jobbar på en egen smart-TV

Never settle?

OnePlus som huvudsakligen säljer mobiltelefoner kommer nu att bredda företaget och idag meddelar bolaget i en pressrelease att man har tagit sina första steg mot att utveckla en smart-TV.

OnePlus grundare och koncernchef, Pete Lau kommer att leda den nya divisionen men släpper inte heller taget om smartphone-divisionen utan jobbar med dessa parallellt. Bolaget skriver i sin pressrelease att man kommer balansera hög kvalité med den senaste tekniken och en minimalistisk och tidsenlig design.

Precis som med sina telefoner så kommer OnePlus lyssna och ta in feedback från sina kunder om vad den nya TVn ska innehålla och ha för olika funktioner. I sin pressrelease skriver man:

“Jag drömmer om när tekniken är sömlös på riktigt, när den är en naturlig del av ditt liv utan att stå i fokus. Medan annan konsumentelektronik har utvecklats och förbättrat våra liv, har tv-apparater förblivit konventionella och besvärliga”, säger Pete Lau, OnePlus grundare och VD. “Vi tar med oss medfödda fördelar till branschen och vi är glada över att med den nya divisionen utforska hur den samlade uppkopplade användarupplevelsen kan förbättra vardagen.”

När denna TV kan se dagens ljus vet vi ännu inte men det ska bli väldigt intressant att se hur prisbilden ser ut på denna.

Bild: Yourstory

Läs mer

Populärt i bubblan idag

Inga inlägg!