Övrigt

Öppna Google Street View direkt från iOS kartapp

streets

Tillhör du den skaran människor som gillar att använda Apples egna kartapp men som saknar Googles gatuvy? Då är appen “Streets -The Street View App” ett bra alternativ tills Apple själva  implementerar en liknande funktion.

Funktionen gatuvy fungerar nog bäst i Googles egna app, men att behöva knappa in all information ytterligare än en gång för att få fram gatuvy tar oftast för lång tid för att det ska vara intressant. Streets utnyttjar att Apple länkar till tredjepartsappar för navigering i App Store. Släpp en knappnål eller ange en adress i Apple kartor, välj färdbeskrivning (på iPad står det färdbeskrivning och på iPhone är det bara en pil böjd åt höger), välj därefter buss-symbolen och tryck på “Hitta”.

Är Streets installerat så kommer det dyka upp som ett alternativ för att visa rutt. När Streets startas så öppnar det direkt upp en gatuvy (datan är hämtad från Googles Street View). När du har kollat klart på gatuvyn är det bara att hoppa direkt tillbaka till iOS egna kartapp igen genom snabbknappen i Streets.

“Streets – The Street View App” är utvecklad till både iPhone och iPad och kostar 7kr i App Store

Streets - The Street View App - FutureTap GmbH

Läs mer

Populärt i bubblan idag

Inga inlägg!