Skrivet den 28 september 2018 kl 14:14 av NyheterKommentarer inaktiverade för Overcast får nya Siri genvägar och Apple Watch komplikationer630

Overcast får nya Siri genvägar och Apple Watch komplikationer
Shortcuts breder ut sig

Version 5.0.2 av den populära podcast-spelaren Overcast är nu släppt och med den följer lite smått och gott. Först ut så har appen nu stöd för Siri shortcuts vilket innebär att appen nu fått ytterligare tre alternativ där en låter användaren sätta på och stänga av sömntimern.

De andra två hjälper till med att generera antingen standard eller tidstämplade länkar för avsnittet du lyssnar på vilket gör dt lättare att dela specifika segment. Den andra stora uppdateringen handlar om att man nu kan använda komplikationer för Overcast till Apple Watch.

Komplikationerna kan i och med Series 4 modellerna bli placerade antingen på centrala eller hörnpositioner i infografen vilket gör att man som användare kan starta appen snabbt via klockan.

Några små förändringar som följer med uppdateringen är att man nu kan ställa in vad för typ av haptisk feedback man vill ha när man går runt i de olika detaljmenyerna och man har som användare nu mera kontroll över auto-sync to Watch funktionen.

Källa: MacRumors

Comments are closed.