Skrivet den 18 september 2018 kl 11:06 av NyheterKommentarer inaktiverade för Overcast släpper stor uppdatering578

Overcast släpper stor uppdatering
Lyssna på poddar som en boss

I samband med lanseringen av iOS 12 igår så släppte den populära podcast-spelaren Overcast en stor uppdatering kallad 5.0. I den nya uppdateringen släpper man nu en app även till Apple Watch där man kan synka ned sina poddar direkt till klockan så man slipper ta med sig mobilen på löpturen.

Även utseendet har blivit mer modernt och man har även adderat stöd för Siri Shortcuts och dessa hamnar även i Apples nya app Shortcuts så man kan använda Overcast för automatiseringar. Något annat riktigt bra är att episodfliken nu visar när nästa avsnitt av en Podcast bör lanseras baserat på tidigare historik. Nu kan man även söka bland sina sparade poddar både på specifika avsnitt eller en podd.

För att kunna uppdatera till Overcast 5.0 krävs det att man har en iPad eller iPhone med iOS 12 installerat då Siri Shortcuts är en funktion som lanserades med iOS 12.

Du har väl inte missat att Teknikveckan har en Podcast? Du hittar podden på bland annat iTunes,  Acast och Spotify! Har du inte använt Overcast förut så kan du ladda ned appen till iPhone och iPad genom att klicka dig vidare här.

Comments are closed.