Skrivet den 21 augusti 2018 kl 14:44 av NyheterKommentarer inaktiverade för Parallels Desktop 14 bjuder på en hel del nyheter288

Parallels Desktop 14 bjuder på en hel del nyheter

Det finns idag många virtualiseringsprogram till Mac men en av dom mest populära är Parallels Desktop och idag visade bolaget upp version 14. Med Parallels kan du som Mac-användare installera Windows på din Mac utan att behöva gå via Boot Camp och nedan kan du läsa om några av dom största uppdateringarna version 14 innehåller.

Version 14 har fått stöd för macOS Mojave som kommer att lanseras nu i höst och Parallels meddelar även att version 14 är betydligt snabbare på att öppna program än tidigare versioner. Man har även jobbat på att få ned storleken på programmet och meddelar att det nu är 20-30 procent mindre och beroende på setup så kan virtuella maskiner spara upp till 20 GB.

Parallels 14 får även flera nya Windowsfunktioner så som stöd för Microsoft Ink för Office document och även stöd för stylus i flera program så som CorelDRAW, PowerPoint, Adobe Illustrator och Photoshop. Touchbaren på MacBook Pro kommer även gå att använda i OneNote, AutoCad, SketchUP, Microsoft Visio och flera andra program.

Har man Parallels 12 eller 13 sedan tidigare kan man uppgradera till den nya versionen för 50 dollar och har man det inte sedan tidigare kan man antingen betala 80 dollar för ett år eller köpa det för 100 dollar. Utöver detta måste man självklart även köpa sig en Windows-licens för att kunna använda Parallels.

Samtliga nyheter kan ni se i videon ovan.

Källa Parallels, via MacRumors

Comments are closed.