Skrivet den 3 oktober 2018 kl 13:00 av NyheterKommentarer inaktiverade för Philips Hue adderar stöd för Shortcuts1724

Philips Hue adderar stöd för Shortcuts
Skapa smarta genvägar med dina lampor!

Idag släppte Philips Hue en uppdatering till iOS där man adderar stöd för Apple senaste app Shortcuts. Detta betyder att man nu kan bygga sina genvägar och involvera sina lampor i dessa.

För er som inte har koll på vad Shortcuts är så är det en ny app som Apple lanserade i samband med iOS 12 där du kan automatisera nästan vad du vill och även trigga det hela via en widget eller via Siri. Ett exempel på en automatisering man kan göra är att man kan bygga ett scenario där platsen du befinner dig på hämtas, mobilen sätts i stör ej-läge, ett sms skickas till din respektive med en estimerad tid då du är hemma och Apple Music drar igång och spelar musik i bilen.

När du har byggt detta skript kan du ha det som en widget så det är bara att trycka på knappen så körs skriptet och ett sms skickas till din respektive eller skapa ett eget Siri-kommando som triggar det hela. Ett annat exempel är att när du kommer hem så säger du: ”-Siri jag är hemma”, då tänds dina valda lampor, din HomePod sätts igång med en förvald spellista och kaffebryggaren startar.

Comments are closed.