Övrigt

Philips Hue visar upp “Signe” och “Play”

Philips ligger inte på latsidan när det kommer till att släppa egna armaturer och nu visar bolaget upp två nya produkter som är gjorda för vardagsrummet.

Först ut är kollektionen Hue Signe som är två slimmande lampor den ena som är en golvlampa och den andre placeras med fördel på TV-bänken. Dessa lampor har samma funktioner som resten av deras sortiment och kan presentera 16 miljoner färger och har även stöd för HomeKit. Lamporna går att rikta mot en vägg för att få en fin effekt som även sträcker sig upp till taket. 

Lamporna kommer att kunna förhandsbeställa i slutet av september och lanseras i oktober, den lilla modellen kommer att kosta 159,99 dollar och golvlampan är din för 249,99 dollar.

Play-kollektionen verkar desto mer intressant och är även den med fokus på vardagsrummet och enklast beskrivet är Play en ljuslimpa som man kan placera bakom sin TV, på TV-bänken eller helt enkelt ha den på golvet för att skapa en schysst effekt. Man kommer kunna koppla in tre ljuslimpor till en strömkälla, detta för att eliminera att kunderna ska behöva fylla upp sina eluttag i onödan. Lamporna går även att synka med sin TV via Hue Entertainment så lamporna ändrar färg beroende på vad som visas på din TV.

Play kommer även dom gå att förhandsboka i september och lanseras i oktober och kommer säljas i två utföranden. Antingen köper man en ljuslimpa för 69,99 dollar eller ett tvåpack för 129,99 dollar.

Via Macrumors

Läs mer

Populärt i bubblan idag

Inga inlägg!