Övrigt

Plantronics visar upp nya lurar

Både in-ear och over-ear

Plantronics utökar sin Backbeat-familj med två nya tillskott BackBeat GO 410 och BackBeat GO 810 och båda modellerna är trådlösa.

BackBeat GO 410 är ett par in-ear-hörlurar med aktiv brusreducering (ANC) och använder man sig av brusreducering får man ut 8 timmars batteritid och är den avslagen så får man 12 timmars batteritid. Hörlurarna har även magnetsensorer så när du slår ihop dom så går dom in i viloläge men skulle det ringa så går det att ta emot samtal ändå. Den medföljande laddningskabeln går även att användas som in-flight 3,5mm så hörlurarna kan anslutas till underhållningssystem på flygplan.

BackBeat Go 410 har även kontrollknappar så du kan byta låt/pausa/spela upp och höja/sänka volym och aktivera din röstassisten på telefonen.

Den andra modellen är over-ear-hörlurarna BackBeat GO 810 och även dessa har aktiv brusreducering (ANC) och med brusreducering igång får man 22 timmars batteritid och med brusreduceringen avstängd får man 22 timmar. Hörlurarna har även stöd för snabbladdning så laddar man hörlurarna i 10 minuter så ger det 3 timmars  lyssningstid.

BackBeat Go 810 har även dom möjlighet att ta emot samtal och har fysiska knappar för att sköta byte av låt och mycket mer. Hörlurarna klarar även att parkoppla till två enheter samtidigt.

BackBeat Go 410 och BackBeat Go 810 går att köpa redan idag hos auktoriserade återförsäljare och priset ligger på 1395 kronor för BackBeat Go 410 och 1595 kronor för BackBeat Go 810.

Läs mer

Populärt i bubblan idag

Inga inlägg!