by • 5 juli, 2010 10:25 • Nyheter14 kommentarer759

Podcaster – Följ podcasts utan att synka med iTunes

podcaster

Följer du podcasts och lyssnar i din iPhone men tycker du hanteringen med iTunes fungerar dåligt. För det gör den. Du måste synka med din dator eller manuellt uppdatera varje podcast en och en i telefonen för att se om det kommit nya. Du kan sedan bara lyssna på dem en och en.

Vore det inte enklare att ladda ner dem direkt till din iPhone och dessutom få en spellista med alla olika i tidsordning. Du väljer helt enkelt vilka podcasts du vill följa och trycker på uppdatera så laddas alla nya avsnitt hem och hamnar i en spellista.

Podcaster hetter tidigare RSS Player men har nu kommit i version 3 och bytt namn. Det är tyvärr en helt ny app så ni som tidigare köpt RSS Player behöver lägga ut 7 kr för att få Podcaster. Den stora nyheten som gör det till ett lätt val är stödet för iOS 4 och därmed funktionen att lyssna på podcasts i bakgrunden.

Liksom Spotify så fungerar spelkontrollerna när man dubbelklickar på hemknappen och från ditt headset. Den perfekta kombinationen är såklart att du nu kan köra både RunKeeper Pro och Podcaster i bakgrunden när man är ute och tränar.

Podcaster stödjer både ljud och video-podcasts. Appen är helt enkelt perfekt för dig som kanske inte synkar din iPhone varje dag men ändå vill ha de senaste avsnitten.

Podcaster