Övrigt

PogoplugHD – strömma din media till din iPad

pogo_hd_ipad

pogoplug

Popoplug är en liten enhet som gör att man kan nå innehållet på sina hårddiskar hemma var man än är. Man kopplar helt enkelt sina håddiskar till Pogoplug som sedan ansluts till routern och till datorn.

Vi en webbsida så kommer man sedan åt sitt innehåll vart man än är. Nu har det också kommit en app till iPad som låter dig exempelvis streama din musik, titta på bilder eller komma åt dokument så som PDF m.m. Sedan tidigare finns det också till iPhone och iPod Touch,

Dessutom kan man enkelt dela dokument med andra, du har helt enkelt tillgång till samma filer som du har hemma. Reklamen säger att du är igång på 60 sekunder och det kostar inget att använda tjänsten.

pogo_hd_ipad_2

Med appen till iPad kan du dessutom redan idag skriva ut dokument om man inte orkar hålla sig tills iOS 4.2 kommer i november. På sätt och vis är Pogoplug-tjänsten lite liknande Dropbox med skillnaden att lagringen inte sker i molnet utan på dina egna internetanslutna diskar.

Detta innebär att du inte behöver betala för extra lagring utan kan koppla upp alla dina diskar och på så sätt ha flera terrabyte data tillgängligt i din iPad eller iPhone. Om du har så stora diskar vill säga.

Pogoplug säljs i Sverige genom Expansys eller Pixmania och kostar runt 950 kr.

Sedan tidigare finns en app till iPhone för Pogolug och den hittar du här i App Store.

Pogoplug till iPad är gratis.

PogoplugHD

Läs mer

Populärt i bubblan idag

Inga inlägg!