Skrivet den 29 november 2018 kl 22:56 av Internet, NyheterKommentarer inaktiverade för Pornhub kontrar Starbucks drag327

Pornhub kontrar Starbucks drag
Läggning: SFW

Vi skrev tidigare idag om Starbucks kommande planer på att förbjuda sina gäster som kopplar upp sig på deras trådlösa nätverk från att surfa på porrsidor.

Pornhubs VD Corey Price gick ut och kommenterade det hela med  “While we were aware some people’s preference in a sexual partner mimics that of their coffee, we were unaware that people were acting on such impulses when getting their caffeine fix”.

Vad PornHub väljer att göra nu är att lägga till en kategori som är SFW, Safe For Work, så att de som vill ha sitt grädde till kaffet från Pornhub kan få det även på Starbucks i fortsättningen.

Vad som faktiskt kommer finnas på den här kategorisidan är oklart men det verkar vara, enligt bilden ovan, hyfsat knepiga saker.

Starbucks har sedan tidigare gått ut till The Verge och sagt att det alltid varit förbjudet att titta på pornografi på deras Wi-Fi, bara att de inte tidigare haft de tekniska förutsättningarna för att blockera det.  Men lagom till 2019 så ska de tekniska förutsättningarna finnas för att se till så att Starbucks kaffe kan avnjutas utan oväntade störningsmoment. Mycket tack vare påtryckningar från grupper så som Enough is Enough. Om stadsbiblioteken i Sverige kommer köpa in tjänsten gör att hålla porrsurfarna borta från datorerna i de allmänna utrymmena återstår att se.

Mashable

Comments are closed.