Skrivet den 8 oktober 2010 kl 15:30 av Nyheter1 kommentar278

Qiozk uppdaterar med synk av tidningar och Retina-stöd

qiozk_ipad_iphone

Qiozk har kommit med en uppdatering till sin app där man köper och läser digitala versioner av svenska tidningar. Nu kan man skapa ett konto så man enkelt flyttar sina tidningar mellan sina olika enheter. Ägare av iPhone 4 kan också glädjas av att den nu har stöd för Retina-skärmen vilket är riktigt bra när man just ska läsa på den.

Har själv använt appen ett tag och köpt ett flertal tidningar. Fördelen förutom att man sparar miljön och slipper gå till tidningsaffären är att priset för de digitala versionerna är mycket lägre än i butik. Läsupplevelsen är kanske inte som att hålla i en tidning om man läser på en iPhone eller iPod Touch men å andra sidan har man alltid tidningen med sig. På en iPad är det dock betydligt trevligare även om det nu ser riktigt bra ut på en iPhone 4 men så klart fortfarande lite litet.

  • Sök- och tidningsvyn har migrerat ihop till en fantastisk enhet. Nu går det att söka efter tidningar, utgåvor och artiklar från en och samma sökruta.
  • Möjlighet att skapa Qiozk-konton för att enkelt kunna flytta sina tidningsköp mellan olika iPhone, iPad och iPod.
  • Qiozk är anpassat till iPhone 4 och allt är knivskarpt på den nya skärmen.
  • Åtgärdar en bugg som gjorde att tidningen kunde flytta sig i sidled när man zommade ut på iPhone.

Tidningar som finns i Qiozk – Tidningsaffären är:
Affärsvärlden, Allt om Historia, Allt om iPhone, Allt om Vetenskap, Antikvärlden, Arena, Auto Motor & Sport, Body, Camino, Cap & Design, Chefstidningen, CIO Sweden, Computer Sweden, Dagens ETC, Datormagazin, Digitala Hemmet, ETC Stockholm, ETC.nu, Fighter Magazine, Filter, Fokus, Fotosidan Magasin, Fronesis, Internetworld, IT.Branschen, Levande Historia, M3, MacWorld, MCM, Metro Teknik, Militärhistoria, Miljöaktuellt, Modern Psykologi, Monitor, Motorrad, Musikermagasinet, Nordic Surfers Mag, Ny Teknik, Ny Teknik Historia, Offside, Ottar, PC för Alla, Proffsfoto, QX, Råd & Rön, Reader’s Digest, Språktidningen, Studio, TechWorld, Telekom idag, Tidskriften Ord & Bild, Väder, Världens Vetenskap, Vi Båtägare

Qiozk är gratis och flera tidningar med så det är bara att ladda hem och prova på.

Qiozk