Smarta Hem

Ring lanserar Stick Up Cam i Sverige

Gör hemmiljön lite säkrare

Ring lanserar idag dom två nya säkerhetskamerorna Ring Stick Up Cam Wired och Ring Stick Up Cam Battery som är designade för att kunna placeras både inomhus eller utomhus.

Båda kamerorna är utrustade med nattseende, tvåvägskommunikation, rörelsesensor, full HD-kamera och en siren för att smidigt kunna skrämma bort både inbrottstjuvar och kanske en och annan grannkatt. Det är inga problem att montera dessa på husfasaden då dom är väderskyddade (IPX5) och försäljningen drar igång idag.

Det finns som sagt två olika modeller, den ena är batteridriven och den andra drivs med antingen mikro-USB eller PoE (Power over Ethernet). Utöver detta har dom även stöd för Amazon Alexa och det möjliggör att du kan be Alexa visa vad som sker i det rummet du frågar om. Ring meddelar även att fler Alexa-kommandon kommer att komma senare.

Jamie Siminoff grundare av Ring säger i en pressrelease:

“Ring Stick Up Cam är designad för att användaren enkelt ska kunna placera den var som helst i och runt sitt hem avsett det finns tillgång till el eller ej. Vi är glada att på det här sättet fortsätta bygga på ”säkerhetsringen” som vi vet bevisligen motverkar brott. Det är viktigt att ha flera lager hemskydd och med Stick Up Cam erbjuder vi nu en prisvärd, lättinstallerad teknik för säkerhet både inuti- och utanför hemmets väggar.”

Prislappen ligger på 1 999 kronor för båda modellerna och den batteridrivna modellen lanseras inom kort medans den med sladd går att köpa redan idag.

Källa Ring

 

Läs mer

Populärt i bubblan idag

Inga inlägg!