Skrivet den 30 oktober 2018 kl 08:30 av Apple, iPhone, NyheterKommentarer inaktiverade för Ring med SnapChat i Apples telefon-app936

Ring med SnapChat i Apples telefon-app
Och en Kattlins på det.

Snapchats app har uppdaterats med integration av Apples CallKit. Det betyder att du nu kan ta emot samtal från Snapchat i Apples egna telefon-app i iOS.

Ringer du en Snapchat-kontakt genom Snapchats app så kommer samtalet att dyka upp i samtalslistorna i Apples telefon-app. Det kommer även att ringa i den vanliga telefon-appen när någon ringer genom Snapchat. Du kommer även kunna ringa tillbaka till den som ringt dig från Snapchat genom senast-listan i den vanliga telefon-appen.

Innan den här uppdateringen så dök snapchatsamtal upp som en pushnotifikation på telefonen.

Så här beskriver Snapchat det i uppdateringen:

”Nu finns Kattlinser tillgängliga. Tryck bara på kameran för att aktivera linser och svep sedan åt vänster i karusellen för att hitta dem.

Nu kan du svara på röstsamtal från vänner utan att öppen Snapchat och även börja ett nytt samtal från Senaste-listan på din telefon.”

Det här betyder även att du nu kan ta emot Snapchatsamtal i CarPlay. Andra appar som tidigare har integrerats med CallKit är Facebook Messenger, Skype och Google Hangouts.

Comments are closed.