Skrivet den 30 december 2010 kl 22:38 av Nyheter9 kommentarer585

Runkeeper Pro gratis till slutet av januari

runkeeperProgrammet Runkeeper Pro har nyligen gått ner långt i pris, iallafall under januari. Man har nämligen valt att göra Runkeeper Pro gratis i en månad framåt, just för att du inte ska sitta hemma och lata dig (Vi menar inte specifikt dig, såklart) utan verkligen hålla ditt nyårslöfte!

Runkeeper är ett program som låter dig bevaka din träning för dig som joggar, cyklar, springer eller med mera. Du kan spåra din träning vart du har tagit dig, hur snabbt du har tagit dig dit och vilken takt du håller. Du kan med Runkeeper Pro även få en röst berätta detta för dig medans du tränar.

Personligen använde jag denna applikationen när jag började jogga för ett par månader sen. Det är en riktigt bra applikation som gör träningen mycket roligare.

RunKeeper Pro - FitnessKeeper, Inc.

9 kommmentarer på Runkeeper Pro gratis till slutet av januari

 1. Tobias skriver:

  Tack för tipset! Har använt gratis appen ett tag, Vad kostar denna vanligtvis? Och vad ger denna över gratisappen?

  Den kommer användas flitigt, i vår iaf när det är dags att jogga igen. :)

 2. Pierre Orsander skriver:

  Varsågod Tobias!

  Den kostar vanligtvis 75kr och en funktion jag vet gratisversionen inte har är att den kan berätta information under tiden man springer.

 3. Henrik skriver:

  Att få information av en röst kan man Ulfs få gratis redan om man använder Endomondo. Det är en grymt bra gratisapp som jag använt istället för runkeeper free. Men självklart nu när PRO är gratis ska jag ju testa den. Sånt här gillar jag! Mer bjudappar till oss!

 4. Håkan skriver:

  Min granne har en roddbåt som hon ror för motion. Hon har efterfrågat en app som håller reda på hur länge hon har varit borta, hur många kilometer hon har rott och hur snabbt hon har rott. Kan den här appen vara något för henne?

 5. Bengt Wallner skriver:

  Bästa GPS-appen!
  Tyvärr finns ändå begränsningar. Dels visar den ca 10% fel mot en Garmin 310X (har sprunget en del med dessa parallellt), dels tappar den kontakten för ofta. Dessutom har min iPhone pajat vid två tillfällen då jag sprunget med den. Den sista gången hävdade Apple att det var vattenskada och jag fick köpa en ny… Det var lite disigt när jag sprang, men inget regn….
  Vill man ha en GPS när man springer, känns således en Garmin säkrare av flera skäl.

 6. Tobias skriver:

  Gratisappen här har funkat till 99%, och 9/10 är den bra. jag använde ’mapmyrun.com’, la ut min runda å den visade 5 km ganska exakt, gick den rundan sen och använde runkeeper, och då var det 5 km och 20 meter.

 7. Adam skriver:

  Vad händer efter januari då? fårman behålla den ”gratis”?

 8. Peter Esse skriver:

  @Adam: Då är den inte längre gratis att ladda ner – men du som redan har köpt den får behålla den i all evighet :)

 9. Eva Holm skriver:

  Fördelen med RunKeeperPro är att det går att programmera sina egna intervaller.
  Det är hur smutt som helst.

  När jag bara ägnar mig åt distanslöpning så föredrar jag Runmeter eftersom den har livesharing det har inte RunKeeper om man inte betalar ytterligare.
  Dessutom pushar Runmeter mina kommentarer på facebook/twitter tillbaka så att jag hör hejjaropen i hörlurarna när jag är ute och springer.