Skrivet den 24 januari 2016 kl 17:36 av NyheterKommentarer inaktiverade för Rykte: Apple Watch 2 till hösten men nya modeller redan i mars1814

Rykte: Apple Watch 2 till hösten men nya modeller redan i mars

Förutom en ny fyratums iPhone ska Apple enligt källor till pålitliga Mark Gurman på 9to5Mac i mars presentera nya modeller av den nuvarande modellen av Apple Watch. Uppdateringen av modellerna kan liknas med den som skedde i september då vi bland annat fick sportmodeller i guld och rosa så det rör sig alltså inte om några hårdvaru-uppdateringar eller Apple Watch 2.

Nya band sägs också komma och bland dessa ska det finnas de som är gjorda av andra material än tidigare. Exempelvis ska det presenteras fler samarbeten med andra varumärken likt det som Apple gjort med Hermes. Klockorna släpps i samband med watchOS 2.2 som kom i beta-version i början av månaden tillsammans med beta-version av iOS 9.3.

Eventet sägs hållas under vecka 11 men enligt rykten beror det på om iPad Air 3 som väntas presenteras är redo för lansering till detta datum. Utvecklare har sedan i november sett spår av ”iPad 6,3 och 6,4” vilket väntas bli modeller som hamnar mellan iPad Pro och dagens iPad Air 2. Apple Watch 2 kommer vi få vänta på tills i höst. Om dessa rykten stämmer vill säga.

[source: http://9to5mac.com/2016/01/22/apple-to-update-apple-watch-in-mid-march-with-new-bands-os-full-redesign-in-fall/ ”9to5Mac”]

Comments are closed.