Skrivet den 2 augusti 2010 kl 15:03 av Nyheter15 kommentarer384

Så får du en vit iPhone 4 idag

Har du en iPhone 4 och 2300kr över liggandes och hamstrar efter en vit iPhone 4? Då har iFon lösningen för dig.

iFon erbjuder byte av LCD samt glas för iPhone 4 för summan 2300kr. Då glaset och skärmen är fastlimmade på iPhone 4 så är det enda lösningen i dagsläget.

Om du bor i Göteborg eller i Stockholm kan du lämna in din iPhone 4 och låta dem fixa det åt dig.

Läs mer hos iFon

15 kommmentarer på Så får du en vit iPhone 4 idag

 1. N3P skriver:

  Trevligt, men hur är kvalitén på den vita färgen? Med tanke på hur svårt det är för tillverkaren att få fram den vita färg Apple vill ha -hur kan då iFon lyckas bättre än tillverkaren?

 2. Pierre Orsander skriver:

  @N3P Det iFon erbjuder sina kunder är originaldelar.

 3. Albin Gustafsson skriver:

  Vad jag vet har dem inte fastställt den slutgiltiga nyansen/konsistensen på det vita glaset än? Så hur kan det här företaget sälja originaldelar som inte finns?

 4. Albin Gustafsson skriver:

  *av färgen på det vita glaset

 5. henriok skriver:

  De har kanske inte fått fart på någon bra serietillverkning i acceptabla volymer, men tillräckliga för att fixa reservdelar som antagligen bara behövs i någon tiontusendel så stor skala.

 6. Pierre Orsander skriver:

  Vita iPhone-glas tillverkas medans vi pratar. Varför finns de då inte några vita iPhones att köpa idag? Som en tillverkare sa för ett tag sen så kan deras maskiner endast tillverka 3 stycken vita iPhone-paneler i timmen. Så det enkla svaret på detta är nog att de helt enkelt är svårare att göra.

 7. Ted skriver:

  Om lcdpanelen och glaset är ihoplimmat på iphone 4 så kanske man äntligen slipper damm under glaset nu?? Hoppas, har haft två 3G som haft det problemet…

 8. cmlewan skriver:

  Det kan knappast vara en permanent situation att vita iPhone-paneler tar mycket längre att tillverka. Det blir inte rimligt att ta samma pris för iPhones i de två färgerna då.

  F ö, om iFon påstår att de erbjuder originaldelar redan, så tror jag helt enkelt att de ljuger – men visst, jag kan inte var helt säker – det kan också vara saker som jag inte riktigt förstått. Men min första teori är att det handlar om en lögn.

 9. Tomas skriver:

  Verkar som dom har sänkt priset på iphone 4 servicen till 1990:-!!

  Jag var inne och bytte min digitizer på min iphone 3gs hos ifon.se för 3 månader sen och jag frågade dem om det var original och dom sa att det var det. Dom har tydligen en riktig bra kontakt som dom får allting genom.

  Har inte märkt någon som helst skillnad mot det som satt innan så jag är kanon nöjd. Jag valde express service för 200:- och min iphone var klar på 30 minuter.

  Väldigt bra bemötande måste jag säga men dock lite rörigt i butiken.

 10. Fredrik T skriver:

  Vad beror på hur man definierar original.
  En originaldel (i alla fall när det gäller bil-reservdelar) betyder att delen Inte Är Sämre än den ”riktiga” delen.
  Så det kan lika gärna vara en del importerad från Kina bara att den uppfyller samma funktion och inte har någon märkbar skillnad.. Rätta mig om jag har fel

 11. Sven skriver:

  Hej Det finns inga vita originaldelar. Så är det bara. Då hade ju Apple självklart erbjudit vita iPhone redan. Dom bara ljuger för er.

  Sven

 12. Mikka skriver:

  Hej
  Jag håller med Sven. Dessutom om man börjar titta lite närmare på vilka som står bakom IFÅN så är det ingen rolig läsning. Nordic mobile service AB
  Org.nummer: 556810-1264 Bolagsform: Aktiebolag

  Styrelseledamot: Geokhaji, Robert Jakob
  Registreringsår: 2010

  F-Skatt: Avregistrerad läs mer

  Telefon: 0707-256820

  BESÖKSADRESS
  STRALSUNDSGRÄND 11
  187 41 Täby
  Stockholms län
  Visa på karta

  Avreggade för F-skatt är ingen bra signal om man säger så.

  Mikka

 13. Micke skriver:

  Mikka, När man reggar ett AB så kan det ta tid att få F-skatten registrerad har själv varit med om det. Gick in och kollade på allabolag.se och dom har F-skatten registrerad. Men du verkar inte veta mycket om bolagsbildning.
  Imponerande att det är ett aktiebolag och inte enskilt som många andra småverkstäder har.

  Jag har självt varit och reparerat min iphone 4 för en vecka sen. utomordentlig service från killarna i butiken och jag fick min iphone 4 reparerad på 1 timme. Du verkar vara vara en paranoid person som kollar upp en firma som utför mobilservice, luktar helt klart som ett smutsigt konkurrentinlägg från din sida.

  Nordic mobile service AB

  Org.nummer: 556810-1264 Bolagsform: Aktiebolag

  Styrelseledamot: Geokhaji, Robert Jakob
  Registreringsår: 2010

  F-Skatt: Registrerad läs mer

  Telefon: 0707-256820

 14. Christoffer Persson skriver:

  Lugn och fin nu Micke.

  Mikka har helt rätt i avsaknaden av F-skatt skickar dåliga signaler. Sen kan ju saker och ting självklart ändras, som det verkar ha gjort här. Både att bolaget i sig är reggat under juni 2010 och att det stod ”F-Skatt: Avregistrerad” tyder ju faktiskt på att dom har haft F-skatt tidigare men sedan på ett eller annat sätt blivit av med den.

  Som det ser ut nu så blev F-skatt faktiskt registrerad den 2011-01-20 men då får du ta lite hänsyn till att Mikkas inlägg är är skrivet 2010-11-18, dvs två månader innan F-skatt registrerades… så, undvik gärna påhopp och anklagelser framöver :)

 15. Linus skriver:

  Finns även att köpa på http://www.iphonedelar.se vita iPhone 4 skal