by • 23 juni, 2009 22:21 • Nyheter3 kommentarer258

Så jailbreakar/låser du upp din iPhone 3G med OS 3.0

16319-5001

För inte alls så länge sedan släppte Dev-Team sitt verktyg PwnageTool till Mac som vi skrev här om på iLove.nu. Har du dessutom undrat hur detta går till eller kanske har behov av att låsa upp din iPhone 3G så finns ett par steg hur detta går till nedan.

pineapple

Observera: iLove frånskriver sig från problem som kan uppstå under hela processen. Om du känner dig minsta osäker på vad du gör avråder vi dig från att testa detta. Är du tillräckligt våglig och är medveten om att detta modifierar din iPhone och dessutom bryter mot Apples licensavtal och därav gör att du förlorar garantin så fortsätt läs nedan.

Steg 1: Hämta PwnageTool på Dev-Team’s hemsida

Steg 2: Hämta iPhone1,2_3.0_7A341_Restore.ipsw här

Steg 3: Följ guiden på iClarified för att jailbreaka med PwageTool: Länk. Vill du endast jailbreaka din telefon slutar det roliga här.

Steg 4: Om du dessutom vill låsa upp din iPhone så följ en andra guide på iClarified för att låsa upp din nyligen jailbreakade iPhone: Länk.

Din iPhone 3G ska nu vara upplåst och fungera att användas med valfri operatör. Tänk på att jailbreaka din telefon kan skapa problem när Apple släpper nya mjukvaruuppdateringar i iTunes, så se upp!