Övrigt

Så kan Apple förbättra musikappen i iOS

Skärmbild 2013 06 03 12 48 2

Brye Kobayashi har en del tankar och idéer om hur Apple skulle kunna förbättra musikappen för iOS. När iOS 6 släpptes uppdaterade man utseendet en del i appen men den är ärlig talat inte direkt snygg, speciellt inte på iPad.

Brye nöjer sig inte med att tycka, tänka och gnälla, han har också gjort riktigt snygga prototyper och konceptbilder av sina idéer. Förändringarna han föreslår är inte på något sätt revolutionerande utan ganska enkla och helt klart genomförbara.

Några av förändringarna:

Navigering: Finjustering av knappar och reglage. Snabbare tillgång till equalizer och en uppdaterad “Spelas nu” skärm. Ett par nya gester tillkommer också,  bland annat svepa uppåt för att få fram övriga låter på den skivan som spelas istället för som idag hitta en lite knapp i övre högra hörnet av skärmen.

Skärmbild 2013 06 03 12 49

Timeline låter dig se vilken låt som spelas, vilken som blir nästa låt men även historik över vilka låtar du lyssnat på senast.Skärmbild 2013 06 03 13 05

Coverflow ersätts av Dashboard mode som inte bara ser snyggt ut utan även är tänkt att göra det lättare att byta låt vid exempelvis bilkörning. (Översta bilden)

Överlag mycket bra idéer och även snyggt utfört och jag skulle gärna se en liknande uppdatering från Apple i iOS 7.

Kolla in hela konceptet på Bryes blogg.

VIA: @danielbruce_
Läs mer

Populärt i bubblan idag

Inga inlägg!