Skrivet den 9 januari 2019 kl 18:55 av Nyheter, SmartaHemKommentarer inaktiverade för Så mycket kostar Philips Hues nya produkter611

Så mycket kostar Philips Hues nya produkter
Ta hemautomatiseringen ut i trädgården

Det var igår som Philips Hue visade upp lite nya produkter på den pågående CES-mässan och nu har de svenska priserna på produkterna släppts.

Först ut har Philips Hues nya utomhussensor som automatiskt tänder ljuset ute vid rörelse och den kommer att kosta 529 kronor. Welcome Flood Light är en väggmonterad lampa som lyser upp ordentligt med ett klart vitt ljus och den kostar 1 299 kronor. Discover Flood light är även den väggmonterad men med skillnaden att den har Philips Hue White & Color Ambiance, vilket betyder att du kan välja och vraka bland massvis av färger, priset ligger på 1 499 kronor.

Econic-lampserien i White & Color Ambiance blir din för 1 299 kronor, och det lanserades även en större version av Calla-piedestalen och även den med White & Color Ambiance. Priset för startpaketet 1 499 kronor och för ett extension kit får man betala 1 249 kronor. Sist men inte minst har vi Fuzo lampserie som ger ett klart och vitt ljus och den ligger på 1 249 kronor.

Produkterna kommer att finnas i butik redan i februari vilket var en riktigt trevlig nyhet.

Via Feber

Comments are closed.