Övrigt

Så tänker vi om dagens iPhone-rykten

Bloggaren John Gruber på Daring Fireball passar på att dissa Wall Street Journal och släppa ett par intressanta rykten om nästa iPhone, på en och samma gång.

Han nämner “the A4-family CPU system-on-a-chip. Not the 960?×?640 double-resolution display. Not the second front-facing camera. Not even the third-party multitasking in iPhone OS 4”

Steve Jobs har redan lovat att nästa iPhone kommer att vara en A+-uppdatering och att använda någon annans chip än sitt eget nya fina är väl ganska osanoligt då. Samma sak med skärmen, iPhone börjar tappa på det planet jämfört mot en del Android-telefoner. Med högre upplösning betyder inte större skärm utan betydligt bättre med nuvarande storlek.

En kamera på framsidan har jag saknat och med ett inbyggt iChat skulle det programmet även på Macen få en ny storhetstid plus så klart en ny version för PC också. Skype kommer säkerligen kunna nyttja denna kamera också.

Att det kommer någon form av möjlighet att ha igång tredjepartsprogram i bakgrunden i nästa uppdatering av mjukvaran kan vi räkna ut med lillfingret. Frågan är dock om Apple kommer hänvisa till att man måste ha den nya förbättrade iPhonen med strömsnålare processor och bättre batteri för att det skall fungera eller om det går med den gamla.

Läs mer

Populärt i bubblan idag

Inga inlägg!