by • 7 juli, 2009 09:41 • NyheterInga kommentarer145

Samlingsplats för Mac- och iPhone-utvecklare i Öresundsregionen

CocoHeads Øresund är en samlingsplats för utvecklare av mjukvara till Mac och iPhone. I början av augusti äger första mötet rum. Alla är välkomna och även om du inte är utvecklare själv så hälsar arrangörerna att du kan få mycket utav det så länge du i alla fall har någon form av designådra eller i allmänhet starkt brinner för detta ämne.

Så här skriver arrangörerna själv:

Kort intro till CocoaHeads; den är en internationell sammanslutning av loger, som samlas varje månad i olika städer världen runt för att prata om utveckling med Cocoa för Mac OS, och Cocoa Touch för iPhone OS, och eller sina egna projekt.

Läs mer: cocoaheads.org

Kort intro till CocoaHeads Øresund; det är en sammanslagning av CocoaHeads Copenhagen och CocoaHeads Malmö, vi träffas varannan månad i Köpenhamn, respektive Malmö. Vi kommer att bjuda in lokala utvecklare som presenterar sina projekt och erfarenheter, varefter vi kallpratar allt som rör Cocoa och Cocoa Touch över en bit mat och öl.

Första mötet är den 11:e  augusti i Malmö i Cocoways lokaler, som också sponsrar dricka och tilltugg till mötet. Nästkommande möte är den 8:e september i Köpenhamn i Jayway Danmarks lokaler.

Läs mer: groups.google.com/group/cocoaheads-oresund