Övrigt

Samsung ryktas lansera Android Pie först nästa år

Behöver slipa längre på Samsung Experience 10.0

Har du en Samsungtelefon och går och väntar på Android Pie så ser det ut att väntan kan bli längre än vad man först trott. Samsung är ännu inte klara med att slipa på sitt egna gränssnitt Samsung Experience 10.0 och det ser ut som att uppdateringen kommer att komma i början av 2019.

I Samsungs egna app Samsung+ marknadsför bolaget några av dom nya funktionerna som lanseras i Samsung Experience 10.0 och där framgår det även att en uppdatering väntas komma i början av 2019. Några av dom nya funktionerna som kommer att komma är smartare batterihantering som fungerar med hjälp av algoritmer och detta ska göra så att batteriet räcker längre. En annan ny funktion är App Slices som kommer rekommendera genvägar baserat på hur du använder appar och sist men inte minst kommer Samsung släppa 157 nya emojis.

Om man vill kan man redan nu ladda ned en läckt alpha-version av Samsung Galaxy Experience 10.0 och den går att installera på Galaxy S9, Galaxy S9+ och Note 9. Detta görs dock på egen risk men Samsung förväntas släppa en officiell beta inom kort då deras supportforum för just detta gick live för några dagar sedan.

Via XDA

Läs mer

Populärt i bubblan idag

Inga inlägg!