Övrigt

Se alla sommarens EM-matcher i iPhone/iPad

em_fotboll

Är du orolig att du ska missa någon av sommarens fotbollsmatcher då Sverige spelar EM i Polen/Ukraina så kan du vara lugn. I Fotbollskanalen och TV4 Play:s appar till iPhone och iPad kan du se matcherna var du än är. För 99 kronor får du tillgång till alla matcher i hela turneringen. Turneringen startar 8 juni och sänds gemensamt av SVT och TV4.

De sändningar som visas av SVT kommer sändas i SVT Play på webben men vad gäller mobilsändningarna har TV4 ensamrätt.

    Var ser du alla EM-matcher? I fotbollskanalens app. Vi har nämligen samlat alla matcher på en och samma plats. Alla EM:s 31 matcher sänds exklusivt i både fotbollskanalens och TV4 Plays appar för mobilen och surfplattan.

    Det blir inte enklare än så här. Vi har sett till så att du kan se alla 31 EM-matcher på ett och samma ställe. Du behöver aldrig byta kanal. Det är en exklusiv chans som bara gäller fotbollskanalen.se:s och TV4 Plays appar för mobilen och surfplattan. För 99 kronor så får du tillgång till alla matcher i hela turneringen. Genom abonnemanget får du även tillgång till alla matcher som sänds på fotbollskanalen.se (och allt Premiummaterial i TV4 Play).

Läs mer på fotbollskanalen.se:
Se alla 31 EM-matcher i mobilen
Så ser du EM i sommar – här är alla TV-tider

Fotbollskanalen – iPhone

Fotbollskanalen - TV4 AB

TV4 Play – iPhone

TV4 Play - TV4 AB

TV4 Play iPad

TV4 Play för iPad - TV4 AB

Läs mer

Populärt i bubblan idag

Inga inlägg!