Skrivet den 29 december 2009 kl 01:26 av Nyheter2 kommentarer566

Se på TV4 i din iPhone

TV 4 Anytime

TV4 Play finns nu att ladda hem på App Store. Osis för SVT som lade ner en ansenlig mängd licenspengar för att hinna före.

Dock lär SVTs hålla en något högre kvalité om vi ser till recensionerna och dessutom är upplevelsen av TV4 Play via Plex inte helt fantastiskt.

Uppdaterat 2011-02-27: Nu har Tv4 släppt en ny Play-app som heter Tv Play 2011

iTunes

2 Responses to Se på TV4 i din iPhone

  1. Joakim skriver:

    Ursäkta, men vad är det här för kvällstidningsjournalistik?! Syftet med kampanjen är väl att få den godkänd av Apple inom rimlig tid, med tanke på att den redan finns för övriga mobilplattformar. Löjligt då att påstå att kampanjen var för att hinna före TV4, när deras app redan varit godkänd sedan en tid tillbaka men inte släppt förrän nu.

    Sedan blir jag så trött på det här gnället om ”licenspengar” så fort SVT gör något. Vad är det förresten för ”ansenlig” mängd licenspengar som gått åt att göra den sajten? Min erfarenhet är att de som gnäller mest över SVT och TV-licensen är de som inte betalar någon…

  2. pob skriver:

    Reklambaserade TV4* tycks endast vilja erbjuda sitt program till de som bor i Sverige. Hoppas SVT går den rätta vägen och erbjuder sitt program även för oss som bor utanför Sveriges gränser.

    *: Kanske inte så förvånande ändå. Alla andra svenska kanaler funkar ypperligt med Plex förutom då TV4 som inte ens erbjuder egetproducerat material.