by • 30 oktober, 2014 20:57 • NyheterInga kommentarer652

Seth Rogen sägs få rollen som Steve Wozniak

Vi fick nyligen reda på att Christian Bale blir den som får axla rollen som Steve Jobs i den kommande filmen om Apples nu avlidne grundare. Nu framkommer det att Seth Rogen, som vi oftast fått se i komedier, blir den som får spela Steve Wozniak.

Enligt Variety är det redan klart; Rogen har fått rollen som Wozniak, men från The Wrap kommer nyheten lite mjukare paketerad som menar att det än så länge bara ryktas om att så är fallet.

Vi vet inte så mycket om denna film som är skriven av Aaron Sorkin och ska regisseras av Danny Boyle. Det som har sagts är att hela filmen ska utspela sig vid tre stora produktlanseringar – Macintosh (1984), NeXT (1989) och iPod (2001). Varje scen kommer att vara en halvtimme och scenerna utspelas i realtid.

Då Wozniak lämnade Apple redan 1985 är det oklart hur stor roll han får i filmen.

Christian Bale å sin sida kommer att få det riktigt hett om öronen när inspelningarna drar igång. Enligt Sorkin kommer han att behöva lära sig fler repliker än vad huvudskådespelare vanligtvis behöver memorera för sammanlagt tre långfilmer. Det finns inte en enda bildruta som Christian Bale inte kommer att synas i.