Övrigt

Sista episoden av Gotham kommer att äga rum 10 år i framtiden

Äntligen kommer Batman

Under Comic Con i New York så samlades skådespelarna och producenterna av Gotham för att ge oss alla ett fantastiskt meddelande. Den sista avsnittet av den sista säsongen av Gotham kommer att utspela sig 10 år in i framtiden från där förra säsongen avslutades. Anledningen till detta är för att de vill gå ut med flaggan i topp och introducera karaktären som vi alla har väntat på. Batman.

Det kommer minst sagt att bli en rätt galen sista säsong med massvis med explosioner, överraskningar och skräckgas. Jeremiah Valeska som är Jeromes tvillingbror kommer även att få en “rubbad flickvän” som gillar att åka rullskridskor. Vi kan bara spekulera i att det antagligen kommer att vara Harley Quinn. Producenterna pratade om att de vill få fram ett mycket mörkt Gotham som är styrt av olika kriminella gängbossar lite som Arkham spelen.

Vi har minst sagt en fantastisk sista säsong att se fram emot med nya skurkar som sluter upp sig såsom Bane och Magpie.

Glöm inte att följa vår Film- och TV-bubbla på Facebook för att ha chansen att bli med i ett fantastiskt community fullt med härliga diskussioner kring allt som rör Film och TV-serier!

Källa: Fanfest

Läs mer

Populärt i bubblan idag

Inga inlägg!