by • 14 september, 2010 • NyheterComments (1)271

Skriv i lugn och ro med OmmWriter

ommwriter_ikon

OmmWriter har funnits ett och nu är det dags för en ny version, OmmWriter Dana. Herraiz Soto & Co som gjort programmet skriver att om du använt OmmWriter förut så kommer du se att lyckligtvis har inte mycket ändrats.

Den har inte alla funktioner som man kan vänta sig av en ordbehandlare men det är inte grejen med detta program utan här får man skriva i lugn och ro ensam med sin text. Titta på filmen så förstår ni att less is more.

[vimeo id=”14791691″]

Programmet öppnar i fullskärm och du kan välja bland olika bakgrunder. Du kan göra texten större eller mindre, byta bland fyra olika typsnitt och välja vart på skärmen du vill skriva din text. Vill du ha ett annat bakgrundsljud finns det flera att välja mellan.

Bilden nedan visar ett utsnitt av skärmen med verktygen framme. När du skriver försvinner även dessa menyer så det bara är bara bakgrunden och din text.

ommwriter

Är ni sugna att testa denna lilla skrivstuga ska ni bege er till www.ommwriter.com. Programmet finns i två versioner där den ena är gratis (Dana I) och den andra kostar från $4.11 (Dana II). Man får egentligen betala vad man vill över $4.11 för Dana II bara priset slutar med en 1:a.

I betalversionen får man lite mer musik att välja på och några nya bakgrunder.