Skrivet den 3 februari 2012 kl 09:45 av Nyheter1 kommentar1801

Skydda din iPhones skärm med ett extra lager glas

20120202-203307.jpg

Marknaden för olika slags skärmskydd består i princip bara av olika slags skydd gjorda av plast, och trots att iPhones skärmglas är riktigt reptåligt väljer många att klistra på ett extra lager plast för att vara på den säkra sidan. Företaget Spigen har lanserat ett nytt slags display-skydd för iPhone4/4S som de kallar för Glas.t. Glaset i Glas.t är på diverse sätt specialbehandlat för att vara mer reptåligt och ge en bättre glidkänsla än de vanliga plastskydden.

Glasskivan är endast 0,4 mm tjock och appliceras enkelt genom att den ”vakum-klistras” fast på din iPhone, vilket också gör att inga som helst rester fastnar kvar om du väljer att ta bort skyddet. Det är exakt dimensionerat för att kunna passas perfekt på din iPhone 4/4S, och skulle du råka krossa skyddet uppstår inga vassa glasbitar.

Du kan köpa Glas.t direkt från Spigens webbshop, och slutsumman för ett skydd plus frakt till Sverige hamnar på ca 40 dollar (ca 280kr) vilket inte direkt känns som ett rån. Du kan välja att betala med Paypal eller kredit- och betalkort.

[youtube id=eCl1xdosfhM]