Övrigt

SmartThings Tracker hjälper dig hitta saker du slarvat bort

Via LTE-M!

Vi har nog alla stått där och kliat oss i huvudet och tänkt – vart tusan lade jag bilnycklarna? Nu har Samsung lanserat SmartThings Tracker som är din bästa vän om du är slarvig och tappar bort saker.

Diverse trackers som man kan sätta på nyckelknippan är inget nytt men något som dom flesta fallerar på är att många kommunicerar via Bluetooth. Som dom flesta vet betyder det att du måste vara relativt nära prylen du har tappat bort för att kunna skicka en signal till den. SmartThings Tracker använder sig istället av LTE-M vilket innebär att du kan använda trackern till så mycket mer. Vill du hålla koll på ett husdjur, barn eller annat så går det utmärkt.

Trackern går även bra att använda med andra SmartThings-produkter så om du har trackern i väskan så tänds lamporna automatiskt när du närmar dig hemmet som ett exempel. Geofencing går också utmärkt att använda den till, så kommer sensorn inom ett visst område som du själv bestämt så skickar den en notis till dig. SmartThings Tracker tål vatten och batteriet håller upp till en vecka på en laddning.

SmartThings Tracker kostar 99 dollar och då ingår ett abonnemang hos AT&T första året, därefter 5 dollar i månaden eller 50 dollar per år. Om trackern någonsin kommer till Sverige vet vi inte.

Via The Verge

Läs mer

Populärt i bubblan idag

Inga inlägg!