Skrivet den 1 december 2018 kl 09:09 av Apple, NyheterKommentarer inaktiverade för Snart kan det bli olagligt att skicka nakenbilder via AirDrop i New York405

Snart kan det bli olagligt att skicka nakenbilder via AirDrop i New York
Finns så mycket sjuka människor i denna värld.

AirDrop är en trevlig funktion till Apple-enheter som på senare år faktiskt har börjat fungera riktigt bra och stabilt, men som med allt finns det dårar som missbrukar det mesta.

Det senaste i New York kallas ”Cyber Flashing” och är mer eller mindre en digitaliserad blottare som slipper stå i en skogsdunge och visa upp sig för förbipasserande. Det hela går ut på att ”blottaren” sätter sig på ett tåg eller liknande där det finns mycket folk och helt enkelt skickar ett gäng bilder på sig själv via AirDrop till människor i närheten. På senare tid får man på sin iPhone se en förhandsvisning av bilden eller viden skickas via AirDrop även ifall man inte tar emot filerna och detta utnyttjas nu av dessa moderna blottare.

Nu har ett nytt lagförslag lämnats in i New York så detta blir olagligt och skulle man åka fast kan det bli upp till ett års fängelse och böter på upp till 1000 dollar.

Via AppleInsider

 

Comments are closed.