Skrivet den 9 januari 2019 kl 22:14 av Nyheter, SonosKommentarer inaktiverade för Sonos skickar ut intressant kundundersökning438

Sonos skickar ut intressant kundundersökning
Doppar fötterna i Dolby Atmos och mindre sub!

På Reddit skriver flera personer som är ägare av en Sonos Playbar och deras subwoofer att dom har fått en undersökning från Sonos via mail där dom får svara på vilka produkter som verkar intressanta.

I undersökningen som skickades ut finns en bild på dels lite produkter från Bose men även en mindre subwoofer som kallas Sonos Core Sub. Den ska vara mer kompakt än deras nuvarande modell och även få en humanare prislapp på 399 dollar. Det är även en bild på två enheter som är väldigt lika Sonos One men men den lilla detaljen att högtalarna har stöd för Dolby Atmos. Högtalarna kallas Sonos Atmos Surround och det fiktiva priset för två stycken är 699 dollar.

Detta är som sagt bara en undersökning där Sonos mäter temperaturen på vad kunderna efterfrågar, men som vi har varit inne på tidigare så hade både Dolby Atmos och en mindre, billigare subwoofer varit ett väldigt trevligt tillskott.

Via Reddit

Comments are closed.