by • 5 december, 2014 12:35 • Nyheter1 kommentar954

Sonos släpper uppdatering till version 5.2

För någon månad sedan började Sonos 5.2 betatestas för Android-användare och sedan igår finns uppdateringen i skarp version för alla användare. Uppdateringen görs via Sonos Controller.

Bland nyheterna hittar vi stöd för flera konton av samma slag med enkel växling, förbättrad ljudbild i ljudprojektorn Playbar (läs recension) samt en del småsaker som att Android-användare kan styra Sonos direkt från låsskärmen.

En liten, liten varning

När jag gjorde uppdateringen via iOS-appen stötte jag på ett problem som gjorde att min Sonos Playbar slutade fungera helt och hållet. Den gick inte heller att återställa. Efter mycket om och men och efter att ha låtit Playbar:en vara strömlös i 30 minuter gick det till slut att göra en återställning, och jag kunde ställa in mitt Sonos-system på nytt.

Om detta är ett vanligt problem i samband med just uppdateringen är oklart, en snabb sökning i Sonos supportforum visar att just Playbar har någon slags tendens att sluta fungera för vissa användare.

Sonos Controller finns på App Store och Google Play. Alla nyheter som uppdateringen kommer med finns att läsa om hos Sonos.

[related]Relaterat[/related][display-posts tag=”Sonos” image_size=”thumbnail” order_by=”date” order=”DESC” posts_per_page=”5″]