Apple

Spara ned Youtube-filmer till din iPhone

Med hjälp av Shortcuts

Om ni är trötta på att få slut på surf av alla fantastiska videos vår vapendragare Peter Esse lägger upp, så är räddningen äntligen här i form av en Shortcut.

Kort och gott så gör denna Shortcut så du kan ladda ned vilken video som helst från YouTube och den sparas sedan i din kamerarulle på din iPhone eller iPad. För att komma igång behöver du börja med att ladda ned Download Youtube Shortcut genom att klicka här. Viktigt att nämna är att du måste använda Safari för att ladda ned din Shortcut, så läser du detta på Facebook via deras webbläsare så får du byta till Safari istället.

När Download Youtube Shortcut är installerat så är det bara att gå in på Youtube.com i Safari välja ett klipp som du vill ladda ned och trycka på den lilla rutan med en pil som pekar uppåt. Bläddra tills du hittar Shortcuts och välj Download YouTube. Sen börjar filmen automatiskt att laddas ned och sen hittar du den i din kamerarulle och kan titta på den när du vill. Samma procedur går även att göra direkt i YouTube-appen genom att trycka på dela och sen välja Shortcuts.

Nedan kan du se en kort video på hur du går tillväga för att spara ned klippet:

https://youtu.be/vd9M1p_LjV8

Via Gadgethacks

Läs mer

Populärt i bubblan idag

Inga inlägg!