by • 30 oktober, 2014 16:05 • Nyheter1 kommentar580

Spotify för iPad får nytt utseende

Spotify uppdaterade idag sin iOS-app och den stora nyheten är att iPad nu också fått det mörka och snygga gränssnittet från iPhone och desktop. Enligt Spotify har iPad blivit en favorit för att lyssna på musik i hemmen och en enhet där användarna vill organisera sin musik. Därför lanseras också Din Musik i iPad som hjälper dig organisera och utforska din favoritmusik.

  • Musiken står I centrum. Vår nya design ser både bättre ut på en större skärm och gör det enklare än någonsin att hitta din favoritmusik. Det nya temat och förbättrade gränssnittet framhäver innehållet och låter det stå i centrum.
  • Det är Din Musik. Spara album och utforska deras fantastiska omslag, samla dina favoritartister och skapa spellistor. Hittat en ny favorit? Tryck bara på ”spara” och lägg till den i din kollektion. Enklare blir det inte.
  • Olika format. Samma snygga design. Oavsett om du organiserar dina spellistor hemma i soffan, lyssnar på bussen eller försöker få arbetsdagen att gå snabbare, så kan du nu njuta av din favoritmusik med samma snygga design.

Spotify för iPhone och iPad är gratis i App Store.

[source: https://news.spotify.com/se/ ”Spotify Blog”]

[related]Mer om Spotify[/related][display-posts tag=”spotify” image_size=”thumbnail” order_by=”date” order=”DESC” posts_per_page=”5″]