Skrivet den 31 oktober 2018 kl 17:39 av Google, NyheterKommentarer inaktiverade för Spotify och Google Home inleder samarbete – bjuder på Google Home i USA469

Spotify och Google Home inleder samarbete – bjuder på Google Home i USA
Ingen dålig deal

Spotify och Google inleder nu ett samarbete där man ger kunder som har Spotifys familjeabonnemang en Google Home Mini – helt kostnadsfritt.

Detta är ett samarbete som bolagen väljer att göra för att ta upp kampen om det smarta hemmet primärt med Amazon som har etablerat sig otroligt väl i hushåll runt om i världen. Erbjudandet gäller fram till slutet av 2018 och både nya och gamla kunder som har Spotifys familjeabonnemang får en Google Home Mini. Tyvärr så är erbjudandet enbart tillgängligt för kunder som bor i USA men vi får hålla tummarna att något liknande lanseras även i andra delar av världen så som lilla Sverige.

Samarbetet mellan Google och Spotify gynnar med största sannolikhet båda parter då fler kunder kommer att teckna upp sig på Spotifys familjeabonnemang och Google får in sin smarta högtalare i fler hushåll som då förhoppningsvis lockar kunderna att köpa på sig fler enheter.

Via The Verge

Comments are closed.