Övrigt

Stöld från Apple Store fångat på film

Att flera män rusar in på Apple Store och sliter med sig produkter från displayborden och sedan springer iväg har blivit ett återkommande problem för Apple. I Kalifornien har det pågått en lång serie av liknande rån från Apple Store.

Tillvägagångssättet är sådant att flera män rusar in maskerade på Apple Store under öppettider och sliter med sig produkter från displayborden och springer sedan iväg.

Den här gången så var det ett Apple Store i Santa Rosa Calif som drabbades. Även denna gång var det flera män som sprang in och slet åt sig produkter. Den här gången fångades dock allt på film av en privatperson, personen har sedan lagt ut videon på Twitter, Youtube och Reddit.

“I was at the Santa Rosa Plaza and I saw these six guys in jeans and hoodies making a their way to the Apple Store. I knew something was about to go down so I recorded it,” skrev Gooneryoda på r/Apple subreddit.

Hur mycket värde produkterna som stals är svårt att säga då många av de Apple-produkter som är på display i butiken är registrerade med iCloud-konto och därmed obrukbara för någon som inte har lösenorden till dem.

AppleInsider

Läs mer

Populärt i bubblan idag

Inga inlägg!