by • 1 augusti, 2009 12:24 • Nyheter2 kommentarer260

Svenska recensioner av iPhone 3GS

iPhone 3GS

Det är många som slängt sig på köpknappen för att bli först med att recensera iPhone 3GS i Sverige. Frågan är om det är så unikt med tanke på att den funnits ute ett tag och alla har i princip kommit fram till samma sak.

  1. Den ser likadan ut som den gamla, det är synd.
  2. Den har en förbättrad kamera med skön funktion att sätta fokus men i övrigt är den lite svag, det är synd.
  3. Den kan spela in video, men inte HD, det sistnämnda är synd, men inte jättesynd.
  4. Kompassen fungerar ok men inte jättebra, framförallt förstår alla att den kommer väl till pass hos tredjepartsprogram
  5. Voice Control fungerar ok att ringa med men mindre bra att välja låt med, särskilt inte vid mycket bakgrundsljud, det är synd.
  6. En del, (Sydsvenskan, DN, vi tittar särskilt på er), förstår inte skillnaderna mellan iPhone 3GS och iPhone OS 3. Det tycker vi är synd.
  7. Den är faktiskt dubbelt så snabb, det finns inget synd med det.
  8. Få, om någon, rekommenderar nuvarande iPhone 3G att uppgradera.
  9. Nästan alla, utom de som inte riktigt förstått vad saker och ting handlar om (Sydsvenskan, vi tittar på er igen) tycker att rent generellt är en bra uppdatering och att konkurrenterna fortfarande är långt borta även om man ser Android som största hotet till Apples dominans.

Recensionerna

Vårt test-exempel är lovad att komma på måndag och vi kommer sedan hårdtesta telefonen samt invänta iPhone OS 3.1 och därefter berätta för världen hur det egentligen ligger till.

  • Läs alla inlägg om iPhone 3GS och iPhone 3G