Övrigt

Synka filmer från iPhone till iPad och Mac via iCloud

video_stream

Som ni säkert vet så inkluderar inte Bildström i iCloud de filmer du spelar in i din iPhone. Appen Video Stream for iCloud råder bot på detta och låter dig synka dina filmer med iPad och Mac. Tyvärr sker det inte helt automatiskt men det kanske bara är bra när det gäller filmer eftersom de kan bli väldigt stora nu när iPhone 4S spelar in i 1080p.

Video Stream for iCloud fungerar så att du lägger till de filmer du vill ha synkade in i appen och vips så dyker de upp i din iPad med samma app installerad och kopierar också över filmerna till din Mac. Det utlovas en app till Mac också för att göra det hela lättare där för idag är det lite komplicerat att komma åt filmerna på din Mac.

De vårt tidigare inlägg hur du får tag i filerna från iCloud som ligger i mappen Mobile Documents som är gömd i Bibliotek. Kort sagt så går in i mappen Bibliotek genom att klicka på menyn Gå i Finder samtidigt som du håller nere alt-tangenten. Gå sedan in i mappen Mobile Documents.

Leta sedan reda på mappen som heter något med “com~kenditech~videostream”. Där finns mappen Videos som dina filmer hamnar i. För att snabbt kunna komma åt denna mapp i framtiden kan du dra den till Favoriter till vänster i Finder.

Video Stream for iCloud kostar 7 kronor och är en universell app till iPhone och iPad

Video Stream for iCloud - KendiTech

Läs mer

Populärt i bubblan idag

Inga inlägg!