Övrigt

Tävling: Vinn filmfixaren iFlicks 2 för Mac (avslutad)

Tävlingen avslutad – vinnarna meddelas i kommentarsfältet

En minitävling denna söndag är på sin plats och då söndagar för många är synonymt med filmkvällar passar det väl alldeles utmärkt att få möjligheten att nalla hem en licens för iFlicks 2 från Mac App Store.

Med iFlicks 2 kan du smidigt och enkelt konvertera dina filmer och TV-serier för att passa in bra i iTunes-biblioteket, vilket i sin tur innebär att alla dina filmer och serier blir tillgängliga för smidig uppspelning på iPhone, iPad eller iPod touch likaväl som Mac och Apple TV. iFlicks konverterar inte bara filmerna, utan hämtar även hem metadata helt automatiskt, så som filmomslag och kapitelindelning.

Vinn en av fem licenser

För att har chansen att vinna en av dessa fem licenser för iFlicks 2 (värde 189kr) behöver du göra följande: Ponera att du fick möjligheten att bli en superhjälte, en actionfigur eller annan valfri karaktär från valfri film – vilken karaktär skulle du då välja att vara, och varför?

Lämna in ditt bidrag svar i kommentarsfältet nedan. Vinnarna utses som vanligt av redaktionen på Array.se och tävlingen är öppen fram tills tisdag 25/2 klockan 23:59.

Array.se:s allmänna tävlingsvillkor gäller.

Tävlingen avslutad – vinnarna meddelas i kommentarsfältet

Läs mer

Populärt i bubblan idag

Inga inlägg!