Övrigt

Telenor gör det lättare att surfa utomlands

Telenor meddelar idag i en pressrelease att dom slopar roamingavgifter i flera länder från och med idag. Några av länderna som man nu slipper oroa sig för att få skyhöga räkningar från om man surfat in på Teknikveckan är Turkiet, Schweiz, Serbien, Montenegro, Andorra och USA.

Utöver detta så meddelar bolaget att man från och med idag även tar bort samtliga bindningstider på sina abonnemang vilket är ett trevligt tillskott. John Sebastian Slørdahl, ansvarig för konsumentaffärer på Telenor skriver i pressmeddelandet:

“Vi är redan den operatör som är starkast förknippad med surf och generös roaming i utlandet. Nu stärker vi vår ställning ytterligare. Samtidigt gör vi det smidigare för kunderna att när som helst kunna byta och välja det abonnemang som passar dem bäst. Detta gäller även för mobilt bredband och hemtelefoni, säger John Sebastian Slørdahl, ansvarig för Telenor Sveriges konsumentaffär på mobilsidan.”

Telenors populära tjänst Telenor Change som gör att kunderna kan byta telefon varje år utökas nu och kan även göras hos Elgiganten och Media Markt.

Via Telenor

Läs mer

Populärt i bubblan idag

Inga inlägg!