Skrivet den 15 maj 2018 kl 10:19 av NyheterKommentera63

Telenor och Bredbandsbolaget blir ett och samma bolag

Telenor meddelar idag att Bredbandsbolaget och Telenor blir ett och samma bolag, Bredbandsbolaget har under 13 års tid varit ett dotterbolag till Telenor.

Patrik Hofbauer, VD för telenor säger i ett pressmeddelande:

”Man kan säga att vi har varit förlovade i över tio år då vi har delat både logga och organisation. Nu gifter vi oss och tar samma namn och blir därmed en ännu tydligare utmanare på marknaden.”

Patrik fortsätter:

”Sammanslagningen gör oss till en ännu starkare spelare som helhetsleverantör då vi kan realisera synergier i vårt erbjudande mellan fast och mobil kommunikation för att möta våra kunders behov. Idag är vi mer rustade än någonsin för att hjälpa våra kunder i deras digitala liv, både nu och i framtiden – både privat och på jobbet.”

Sammanslagningen omfattar även Glocalnet och för samtliga kunder blir det ingen förändring, man kommer att behålla dom tjänsterna man har idag men man kommer även ta fram nya erbjudanden till dessa kunder. Ett synergi-erbjudande företaget har tagit fram är Telenor Kombo, där man som kund kan samla både bredband och mobil hos företaget och få mer surf på mobilen eller snabbare hastighet på sitt bredband hemma.

Källa Telenor 

Bild Antonio Ognissanti