Övrigt

The Big Bang Theory läggs ned efter 12 säsonger

Den omåttligt populära serien The Big Bang Theory kommer att läggas ned och säsong 12 blir den sista. Anledningen till detta är inte dåliga tittarsiffror utan att skådespelaren Jim Parsons som spelar Sheldon Cooper vill göra andra saker.

Jim som tjänade en miljon dollar per avsnitt försökte bli övertalad av CBS att stanna kvar men skrev på ett avtal att dom fortsätter i två år till och nu är den tiden snart slut. Serien som går in i historieböckerna som den längst sända TV-serien med flera kameror och scener får trots allt ett värdigt slut med samtliga skådespelare.

Under dessa 12 år som serien har sänts har Jim vunnit fyra Emmys och en Golden Globe och CBS säger i ett uttalande till Entertainment:

“We are forever grateful to our fans for their support of The Big Bang Theory during the past 12 seasons. We, along with the cast, writers and crew, are extremely appreciative of the show’s success and aim to deliver a final season, and series finale, that will bring The Big Bang Theory to an epic creative close.”

Den sista säsongen av The Big Bang Theory kommer att sändas måndagen den 24 september på CBS och när vi kan se den i Sverige är fortfarande oklart.

Via Entertainment

Läs mer

Populärt i bubblan idag

Inga inlägg!