Övrigt

Thomson Reuters har släppt en App till iPhone

20130406-105907.jpg20130406-104045.jpg20130406-104138.jpg
Nyhetsbyrån Thomson Reuters har släppt en kompetent app till iPhone för att ständigt leverera de senast nyheterna från deras journalister världen över.

Sedan den 20 februari har jag använt mig utav Reuters egna iPhone-app och jag är mycket nöjd. Många är vi som ständigt håller oss uppdaterade via olika nyhetssidor om vad som försiggår runt om kring oss i världen. Några av de stora nyhetstidningarna gjorde tappra försök med att nå ut med elektroniska versioner av deras vanliga papperstidningar till oss konsumenter.

Vad de missat är att vi är många som gått från att sitta vid frukostbordet och läsa gårdagens nyheter. Istället har börjat vänja oss vid att söka upp mer information kring det som intresserar oss direkt när vi läser om det.

Thomson Reuters utnyttjar detta och samlar snyggt alla artiklar relaterade till ett visst ämne i en lång feed och allt vi behöver göra är att dra med fingret över de artiklar som intresserar oss. Resultatet blir att besöket i appen blir längre än i en vanlig nyhetsapp där vanligtvis bara de senaste nyheterna skummas igenom.

Efter att ha testat appen ett tag nu kan jag varmt rekommendera utförandet utav appen och innehållet är upp till er alla att bedöma själva.

Thomson Reuters är en gratis och fungerar till iPhone och iPad.

Reuters - Thomson Reuters

Läs mer

Populärt i bubblan idag

Inga inlägg!